Εταιρεία

Καλώς ήρθατε στη siteGraph!

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή έντυπη – διαδικτυακή παρουσία και να επιτύχετε τους στόχους σας.

Η εταιρεία

Με το πάθος μας για την καινοτομία και τη διαρκή ανάπτυξη, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις που θα υπερβούν τις προσδοκίες των πελατών μας. Κάθε έργο αντιμετωπίζεται με μεράκι και επαγγελματισμό, επιδιώκοντας τη δημιουργία μοναδικών έργων που θα κατακτήσουν τον διαδικτυακό κόσμο. 

Στόχος

Ο στόχος της εταιρείας μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη δημιουργία ιστοσελίδων που αντανακλούν την τεχνογνωσία και την καινοτομία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας, και προσπαθούμε να δημιουργούμε μοναδικά έργα.

Επιλεγμένα Project

Βρείτε μας

Email

sitegraphgr@gmail.com

Like us

@sitegraphgr

Follow us

@sitegraphgr

Οι υπηρεσίες μας

Προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών στην προσπάθεια μας να καλύψουμε την κάθε ανάγκη σας ξεχωριστά.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Αναλαμβάνουμε την ψηφιακή παρουσίαση της επιχείρησης σας, των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρετε μέσα από ένα σύγχρονο και υψηλής αισθητικής design ανάλογο του περιεχομένου και της επικοινωνιακής σας ταυτότητας.

Κατασκευή E-shop

Κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα με στόχο την τελική σας πώληση και γνώμονα τις δικές σας ανάγκες και προδιαγραφές. Δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια, την υψηλή αισθητική και την μετατροπή των επισκεπτών σε πραγματικούς πελάτες.

Ιστοσελίδες ξενoδοχείων

Κατασκευή ιστοσελίδων για βίλες, ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα και οποιουδήποτε είδους ενοικιαζόμενα δωμάτια. Προσφέρεται μηχανισμός κρατήσεων και συγχρονισμός αυτών με πλατφόρμες όπως ή Booking.com και η AirBnB.

Εταιρική ταυτότητα

Δημιουργούμε ένα πλήρες συνδεδεμένο πακέτο γραφιστικών εκφράζοντας στο έπακρο την φιλοσοφία, τις αξίες, τους στόχους και την επικοινωνιακή στρατηγική της επιχείρηση σας τόσο στον έντυπο όσο και στο διαδικτυακό σας κόσμο.

Γραφιστικές υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση μακέτας για οποιαδήποτε γραφιστική σας ανάγκη είτε αυτή είναι έντυπη, είτε ψηφιακή. Λογότυπα, Επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια, φάκελοι, συνταγολόγια, προωθητικά banner, προσκλητήρια κ.α..

Σύστημα παραγγελιοληψίας

Καλύπτουμε πλήρως τις επιχειρήσεις εστίασης προσφέροντας νέας τεχνολογίας πρόγραμμα παραγγελιοληψίας (cloud) με δυνατότητες όπως QR Menu παραγγελίας και πληρωμής αλλά και έκδοσης αποδείξεων στο MyData.

Κάντε κύλιση στην κορυφή